L'estiu, temporada de graellades,
barbacoes i Monolith kamado ...
Es molt
important que el foc tingui oxigen, per això, si li posem la llenya o el carbó i
incorporem papers o cartró molt de cop, matarem la combustió i provocarem una fumarada
molt molesta.
El
secret està en utilitzar estelles primes de llenya tova i pinyes, un cop enceses,
anirem afegint poc a poc la llenya dura que haguem triat per generar les brases.
Eines
que ens ajuden a encendre un foc:
Petita xemeneia que ens ajuda a encendre un
foc ràpidament amb estelles o carbó. Prepara
les brases en pocs minuts.
Es col·loca l'encenedor amb carbó o llenya a sobre d’un
diari de paper arrugat i l'encenem. En
10 minuts ja està llest.
Lo ideal es encendre el foc amb fustes i pinyes i no utilitzar pastilles o
líquids que ens poden deixar rastres de querosè o qualsevol altre producte químic
als nostres aliments. I per descomptat,
res d’utilitzar gasolines ni alcohol de cremar, doncs poden ser molt perillosos i dolents per la salut.
Altres entrades relacionades amb "Cuina amb brases de llenya o carbó"
L'Art d'encendre un foc
KAKULLENYA
C/ Ramón Llull,
16
08750-Molins de
Rei (Barcelona)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada